Yeni bir Hazır Web Sitesi daha açtık ve yayında!

Yeni bir Hazır Web Sitesi daha açtık ve yayında!


3 Haziran 2015 Çarşamba:

HEYOO | Akıllı Web'in Hazır Web Sitesi temaları ürünlerinden olan Çok dil destekli TEMA-3 ML kullanılarak oluşturulan yeni web sitemiz yayına başladı.

Dakikalar içinde beğenilerini kazanan ve övgüler alan yönetilebilir bir web sitesine sahip oldukları için mutluluklarını ifade ettiler. Mükemmel mobil uyumlu bir web sitesi sahibi firma olarak müşterilerine ve diğer web ziyaretçilerine en iyi web sitesi deneyimini sunma şansı yarattılar.

Antalya merkezli olarak Tüm Türkiye'de; Mühendislik ve Proje Hizmetleri veren Tomay Mühendislik firmasının web sitesi tasarımı ve programlaması hizmeti için Heyoo'yu seçen Tomay Mühendislik firmasına logo tasarımı hizmeti de verdik.

Web sitesini yayınlamamızı takip eden ikinci günde popüler arama motoru Google tarafından indekslenmeye başlayan sitenin, menü ve slider gibi ögelerin ana yapısını oluştrurken de destek sağladık.

Tomay Mühendisliğe isabetli seçimleri dolayısıyla teşekkür ederek başarılar dileriz.

Tomay Mühendislik web sitesini görmek için tıklayın: www.tomaymuhendislik.com.tr

Siz de Mühendislik firmanızın web sitesi ihtiyacı için HEYOO | Akıllı Web'i tercih edebilirsiniz! Bunun için hemen irtibat kurmanız yeter... (İletisim bilgileri)