Antalyalı Heyoo web tasarım sisteminin kendi web sitesi yayında!

Antalyalı Heyoo web tasarım sisteminin kendi web sitesi yayında!


30 Nisan 2015 Perşembe:

Antalya'da web tasarım ofisimizden doğan ve tüm dünya çapında iş yapma vizyonuyla ( :) Evet! pek cüretkarız.) yoluna devam edecek olan sistemimizin kendi web sitesi yayına başladı.

Uzunca bir planlama, görsel ve programatik tasarım sürecinin sonunda, Şubat 2015'te Heyoo | Akıllı Web'in ilk ürünü olan Tema-1 ortaya çıkmıştı. Ama henüz Heyoo Akıllı Web'in kendine ait bir web sitesi ortada yoktu...

Şimdi içimize çok sinen bir web sitemiz var. Bu web sitesini oluştururken; Aynı zamanda yeni bir "Tema" da olsun hedefiyle planladık! Evet Heyoo | Akıllı Web'in kendi web sitesi, bu web sitesi aynı zamanda bir ürünü olan "Tema-3" oldu. Bu; İsterseniz Heyoo Akıllı Web Projesinin kendi web sitesi gibi bir web siteniz olabileceği anlamına geliyor. Projenin amacına uygun olarak... :)

Dediğimiz gibi; İçinde bulunduğunuz bu web sitesinin kendisi de, kullanabileceğiniz bir hazır web sitesi taslağıdır ve müşterilerimizin kullanımına da açıktır. Tema-2 olarak adlandırdığımız hazır web sitesi temamız, ilk ürünümüz de olduğu gibi özelleştirilebilir bazı görsel özelliklerle ve güçlü bir içerik yönetim sistemiyle karşınızda:

  • Muhteşem bir Mobil Uyumluluk! Altını çizmek gerekir ki: "Gerçekten muhteşem bir ortam uyumluluğu ve kullanım kolaylığı sunan Mobil Uyumluluk". Bu siteyi dilediğiniz bir mobil cihaz da (Akıllı telefonlar, Tabletler, Değişik ekran ölçülerinde bilgisayarlar) ve hatta Akıllı TV lerde açın, gezinin ve bu özelliği hemen test edin...
  • Ana sayfa girişinde karşılaşılan Slider olarak adlandırdığımız modülü Full Screen ve Normal Slider olarak iki tipte planladık. Dilediğinizi kullanım tipini seçip, içeriğini işinize - amacınıza göre düzenleyebilirsiniz.
  • Ürün Yönetimi ve Sayfa Yönetimi Modüllerinin yanı sıra, yazı ve makalelerinizi kategorize bir şekilde ve müthiş bir görsellikle yayınlayabileceğiniz Blog Modülü de hazır!
  • Yine bir sanat eseri gibi hazırlandı ve kendi web sitenizi oluştururken size güç ve kolaylık katacak özelliklerle donatıldı.

Tema-2'nin daha detaylı tanıtımını kendisiyle oluşturacağımız ürün demo sitesinde ele alacağız. Demosunu oluştururken kim bilir ne tür bir site olacak! Antalya'da bir Otel web sitesi mi, Ürgüp'te balon turizmi yapan bir firma web sitesi mi, avukat ya da doktor gibi uzman web sitesi mi yoksa bir spor salonu web sitesi mi... Şimdilik kurgusunun ne olacağına karar vermedik.

Öyle esnek bir kullanıma sahip ki istenilen tarzda bir web sitesi olmaya ve mükemmel iş yapmaya uygun ve hazır.

Gelişmeleri birlikte göreceğiz.